top of page
Ik besta echt

Co-scenario   /   Regie   /   Camera  /  Production design   /   Montage   /   Grading

Voor Christine Maria's single 'OASE' maakte ik een videoclip geïnspireerd door de griekste muze Melpomene. Als eerste stap begon ik met het creëren van moodboards.

Moodboards zijn een belangrijk deel van mijn ontwerp process. Het is een ontzettend handige en duidelijke manier om met de opdrachtgever ideeën uit te wisselen. Hieronder wat moodboards die ik maakte tijdens het ontwerpproces van de videoclip OASE.

Student Hotel
oase_concept 2_Tekengebied 1 kopie 18.jpg
oase_concept 2_Tekengebied 1 kopie 17.jpg
oase_concept 2_Tekengebied 1 kopie 20.jpg

Het script voor de videoclip heb ik gezamenlijk geschreven met de artiest van het nummer. Vervolgens hebben we de woorden omgezet tot visueel beeld waarin we een magische wereld hebben gecreëerd.

Het was een project met een fijne samenwerking tussen de gehele cast en crew waar veel ruimte was voor wederzijdse creativiteit.

Vangdrift

VANGDRIFT

December 2021 / Korte film

Co-scenario   /   Beeldregie   /   Montage  

Vangdrift is een korte film die ik maakte in kader van mijn studie aan de HKU. Het is een film die gaat over machtsstructuren en met name de machtspositie tussen mens en dier. In deze korte film volgen we vader en zoon die gaan vissen. Met deze film willen we kritiek geven op de menselijke kijk naar diens eigen machtspositie tegenover dieren. Het script scheef ik in samenwerking, klik hieronder om het te lezen..

De film werd opgenomen in een kleine roeiboot, wat op sommige momenten zorgde voor de mogelijke obstakels. Gelukkig hing er een gemotiveerde en gezellige onder crew en cast sfeer wat zorgde voor fijne draaidagen.