top of page

KASTEEl
KRIKKE

April 2020 / Huisstijl

Logo ontwerp   /   Logo animatie   /   Naambordjes ontwerp

Voor de Youtube serie '''Kasteel Krikke'' van Bram Krikke creëerde ik dit logo met bijbehorende animatie. Kasteel Krikke is een korte Youtube serie met verschillende afleveringen waar Bram Krikke de hoofdrol speelt.. Hier ging een heel ontwerpproces aan vooraf dat hieronder te zien is. 

braminstapost_Tekengebied 1 kopie.jpg

In het begin van de ontwerpfase vind ik het fijn om nog erg vrij te denken en ook om ontwerpen te maken die wat uitdagender zijn en misschien niet worden gekozen. Ik vind ik het belangrijk om verschillende opties te verzorgen voor een opdrachtgever.

De animaties hieronder zijn de definitieve versies die uiteindelijk gebruikt zijn in de online Youtube serie.

Cho's Choices

CHO'S
CHOICES

April 2020 / Huisstijl

Logo ontwerp   /  Social media templates

Voor de Youtube serie Cho's choices creëerde ik een bijpassende huisstijl. Het belangrijkste gekozen element zijn de kleuren van Cho's brand NVC. In de elke aflevering werden vragen gesteld aan de rapper en gekozen gast, deze vragen werden geclusterd door middel van mijn animaties. 

Unruly Mag

Unruly
Mag

 

April 2020 / Huisstijl

after church schetsen-23.jpg

Logo ontwerp   /   Illustratie   /   Social media templates

Unruly Mag is een social media platform waar verhalen, kunst en cultuur van makers van kleur worden gedeeld en vertoond. Voor de sociale van Unruly mag. verzorgde ik een aantal uitingen zoals de illustratie hierboven.

bottom of page